Eladó Weboldal
 Egészségügy

Vancsikné Rozi

bemutatkozás

Szeretnék bemutatkozni:

Vancsikné Rozi vagyok. 1992 óta folyamatosan foglalkozom a spirituális élettel. Agykontrollal kezdtem, majd állandóan képeztem magam. Mindig arra mentem, amerre a szívem és égi segítőim vezettek. Így eljutottam több tanfolyamra többek között: Életvirága, Agykontroll, Angyal tanfolyam, 64 Báguás Feng Shui Tanfolyam, Spirituális Választerápia.Nagyon nagy utat tettem már meg. Nagyon sok tapasztalatot szereztem. Megtanultam az angyalok segítségét kérni és elfogadni. Viszont minden tanfolyam után azt éreztem, hogy a távolban még van valami amit fel kell fedeznem, mert ott van és vár rám. Nem mozdul, de a hívogatását folyamatosan éreztem. Éreztem azt is, hogy bármennyit késhetek mert mindig tudta, hogy eljutok hozzá. És lám, egyszer csak felfedte magát, és az információk nagy sebességgel kezdtek áramlani felém.

Csodálatos 5 könyvet kaptam amely eljuttatott a célomhoz, Istenhez. A könyvek olyan információk birtokába juttattak, hogy magam is elcsodálkoztam olyan dolgokon amikre nem jöttem rá egyedül és magamtól. A könyvek címe lényegtelen, mert mindenki más formában kapja meg az információkat. Ami nekem lényeges és fontos információ az a számodra lehet, hogy semmit nem jelent és nem is visz előbbre az utadon. Ezért fontos, hogy minden apró jelre és üzentre figyeljünk.

Jézus a tanításai során 12 aspektusra osztotta az emberiséget. Éppen mit az asztrológia, vagy a kínai állatövek vagy sorolhatnánk tovább. Ezzel a 12 aspektussal az volt az üzenet, hogy mind mások vagyunk, másképp gondolkodunk de mégis egy irányba haladunk.

Ezen az oldalon azt szeretném elérni, hogy merd felvállalni, hogy Isten megtalálása a végső célod. Nem keresés! Megtalálás! Aki azt mondja magának, hogy keresem Istent, az az élete folyamán mindig keresni fogja. Isten teremtő erőt adott az embereknek a szavakon keresztül. Ezért nagyon figyelmesen kell használnunk azokat, hogy mindig az történjen amit tényleg szeretnénk elérni.

Tartok folyamatosan meditációs napokat. Itt az oldalon láthatod az időpontokat mert közzétesszük.
Természetesen a meditációs napokon, ilyen és más érdekes információkat osztok meg Veled.
Olyan meditációs gyakorlatokat, amelyek biztosítják a tiszta Isteni energia áramlását, és megtartását. Sok csodát és lehetőséget rejt egy-egy ilyen tanfolyam. Biztos vagyok abban, hogy olyan csodás energiák szabadulnak fel benned amelyek eljuttatnak Istenhez. Ezzel pedig képes vagy megérteni földi célod és küldetésed. 

Nagyon szeretném, ha az oldalt használnád. A blogok csodás lehetőségeket nyújtanak arra, hogy elmond, megoszd másokkal a gondjaidat problémáidat. Biztos vagyok benne, hogy itt mindig találsz megoldást minden problémádra.

Természetesen a csodák helye is itt van. Hiszen amikor segítséget kapsz, azt megköszönheted. Elmondhatod a csodáidat másoknak, hogy Veled együtt örüljön mindenki.

Rajta hát, használd és élj a lehetőséggel.Kérdezz bátran.

Szép Napot Mindenkinek!

elérhetőségekkérdésem van

Mivel a tanácsadás nyilvános, kérjük, hogy személyes adatokat a kérdés mezőbe ne írjon. A kérdező neve és email címe nem kerül publikálásra.

Szakértőink minden kérdésre válaszolnak maximum 3 napon belül.

Tájékoztatunk bennetek, hogy a szakértők csak információs jellegű tanácsokat tudnak adni. A mélyebb problémamegoldás érdekében személyes megkeresés tanácsolt.

hirdetés

Csirkemell receprek brassói

intézmények

 ismerd meg őket

hírek

 érdekességek

Terhesség hétről hétre Terhesség hétről hétre

Terhesség hétről hétre, Babaváró sorozat. Az 1 héttől a 40. hétig.


2017. június 11.
 részletek
további hírek

programajánló

erről

 beszélünk

Csuklás

Hozzászólt: Erika1986 2016.12.28. 10:10

ideális családi kutya

Hozzászólt: Vikiri30 2016.06.07. 22:10

Kismamaruha

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Időjárás-front

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Fehérvári bölcsödék

Hozzászólt: huncutka 2015.01.20. 18:06

Tesó

Hozzászólt: Tanmolyda 2014.08.25. 08:08

babaúszás

Hozzászólt: tbrigi87 2014.06.22. 10:10

Gyerekbarát étterem

Hozzászólt: s.maja 2014.05.16. 14:02

további fórumtémék

kövessen minket