Eladó Weboldal
 Szülés, nevelés

Gaál Tímea

Gaál Tímea

klinikai- és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus

Gyermek- és ifjúsági szakpszichológusként dolgozom immár 15 éve a Zala Megyei Kórház Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Gondozójában. 2008 óta magánrendelés keretei között is fogadom a hozzám fordulókat.

 kérdésem van  kérdések-válaszok  ismerje meg a tanácsadót

bemutatkozás

 

A Zala Megyei Kórház Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Gondozójában dolgozom 15 éve klinikai szakpszichológusként, ahol a 0-18 éves korú gyermekek problémáival, pszichés elakadásaival, fejlődési nehézségeivel foglalkozom. Munkám  a szülőkkel való konzultációból, pszichológiai tanácsadásból, terápiás támogatásból, valamint a gyermekekkel való diagnosztikus munkából, valamint pszichoterápiákból tevődik össze.

10 éve A Zala Megyei Kórház Drogambulanciáján is dolgozom, ahol a kamaszkori, ifjúkori, valamint felnőttkori függőségekkel – elsősorban drogproblémákkal foglalkozom.

A Zalaegerszegi Gyermekek Egészségéért Alapítvány, valamint a Zala Megyei Kórház Szülészeti Osztályának szervezésében évek óta működik Zalaegerszegen a szülésfelkészítő programsorozat, melynek pszichológiai tárgyú témáiban velem találkozhatnak a gyermeket váró kismamák, apukák.

A Zalaegerszegi Gyermekek Egészségéért Alapítvány „Szülősuli” címmel időszakosan meghirdetett gyermeknevelési előadásain a tipegő korú gyermekek szüleit várom gyermeknevelési témákkal, a korszakra jellemző pszichológiai, fejlődési sajátságokkal kapcsolatban közös konzultációra, eszmecserére, beszélgetésre.

2008 óta, a kor igényeinek megfelelően az egészségügyi rendszeren kívül is, magánrendelés keretei között fogadom a hozzám fordulókat. A magánrendelésemen nem csak gyermekekkel, valamint gyermeket nevelő családok problémáival foglalkozom, lehetőség nyílik a felnőttkorral összefüggő érzelmi problémák, aktuális élethelyzeti nehézségek, életciklusokhoz fűződő normállélektani jelenségek megbeszélésére, pszichológiai tanácsadásra is.

A pszichológiai magánrendelés során gyermekeket, felnőtteket egyaránt fogadok. A klinikai szakpszichológia keretein belül igénybe vehető szolgáltatások: pszichológiai tanácsadás (egyéni életvezetési, életciklushoz-, fejlődési sajátságokhoz kötötten, igény szerint), krízisintevenció (pl. akut veszteségek, gyász, párkapcsolati krízisek, válási nehézségek, gyermekláthatás körüli problémák), pszichológiai vizsgálatok (pszichodiagnsoztika, személyiségvizsgálat), szupportív terápiák, valamint pszichoterápia (gyermek, serdülő, felnőtt).

Bejelentkezés, időpont egyeztetés telefonon: 30/283-0916.

elérhetőségek


Térkép megtekintése
  • Név: Gaál Tímea
  • Cím: Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 46.-48., elsõ emelet (Mentálhigiénés Központ)
  • Telefon: 06-30-283-0916
  • Email cím: gaaltimi@freemail.hu

kérdésem van

Mivel a tanácsadás nyilvános, kérjük, hogy személyes adatokat a kérdés mezőbe ne írjon. A kérdező neve és email címe nem kerül publikálásra.

Szakértőink minden kérdésre válaszolnak maximum 3 napon belül.

Tájékoztatunk bennetek, hogy a szakértők csak információs jellegű tanácsokat tudnak adni. A mélyebb problémamegoldás érdekében személyes megkeresés tanácsolt.

hirdetés

Henzer Fogadó Kocs

intézmények

 ismerd meg őket

hírek

 érdekességek

Terhesség hétről hétre Terhesség hétről hétre

Terhesség hétről hétre, Babaváró sorozat. Az 1 héttől a 40. hétig.


2017. június 11.
 részletek
további hírek

programajánló

erről

 beszélünk

Csuklás

Hozzászólt: Erika1986 2016.12.28. 10:10

ideális családi kutya

Hozzászólt: Vikiri30 2016.06.07. 22:10

Kismamaruha

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Időjárás-front

Hozzászólt: k.kati 2015.05.07. 00:12

Fehérvári bölcsödék

Hozzászólt: huncutka 2015.01.20. 18:06

Tesó

Hozzászólt: Tanmolyda 2014.08.25. 08:08

babaúszás

Hozzászólt: tbrigi87 2014.06.22. 10:10

Gyerekbarát étterem

Hozzászólt: s.maja 2014.05.16. 14:02

további fórumtémék

kövessen minket